Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Arga kocken” bjuder på rock’n’roll-köttbulle

Ica Gruvhallen får besök av kändiskocken Alexander Nilsson. Han är bland annat känd från TV-programmet ”Kniven mot strupen”. – Jag ska bjuda på en köttbulle som jag har tagit fram, säger Alexander Nilsson till Fagersta-Postens reporter.

Annons

Under torsdagen kommer Alexander Nilsson finnas i butiken i Norberg för att bjuda på sina köttbullar. Det är en produkt som han är väldigt stolt över.

– Det är riktigt kött som vi maler själva. Det är inte pressfärs, förklarar Alexander Nilsson.

Kändiskocken reser över hela Sverige, dels för att lansera sin produkt och dels för att göra programmet ”Kniven mot strupen”. Han säger själv att han tycker om att träffa människor när han är ute och reser i landet.

– Det är roligt att få träffa människor och att få diskutera mat. Alla är välkomna och man får gärna ställa frågor.

När han berättar om sin produkt är han mest stolt över att det är en köttbulle som består av 92 procent nötkött och att den är revolutionerande på marknaden. Målet var att framställa en sådan ren produkt som möjligt.

– Vi har skippat konstiga kemiska lösningar. Köttbullarna är fria från laktos, gluten, soya och ägg. Det är en köttbulle som smakar hemlagat eller ”restaurang-lagat” som jag brukar kalla det, skrattar han.

Vad känner du till om Norberg och Fagersta?

– Jag har gjort en inspelning på Swedbar i Fagersta och så tycker jag att The Hives är rock’n’roll och staden behöver en rock’n’roll-köttbulle.

Mer läsning

Annons