Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har tagit smakerna med sig från sina resor

Från det att Jennie Holm tog över Kafé Kaka i höstas har fiket bytt namn till Need Coffeeshop Dekor och utbudet sträcker sig från klassiska kanelbullar till maträtter från när och fjärran.

Annons
Jennie Holm driver sedan i höstas Need Coffeshop & Dekor i centrala Norberg.

Hon har rest mycket och under sina resor smakat mat från många olika världsdelar.

– Jag vill erbjuda Norberg chansen att få testa på alla dessa underbara smaker och någonting annat och nytt, säger Jennie Holm, ägare till fiket och inredningsbutiken Need Coffeeshop Dekor.

För att se om konceptet att blanda klassiskt med unikt fungerar valde Jennie att smyga in några maträtter och bakverk i menyn.

– När jag bakade gick jag ut till mina gäster och lät dem smaka. Sedan har snacket gått från mun till mun. Det är kul att mina kunder vågar testa någonting nytt, säger hon.

I februari lade Jennie till salladsbuffé på lunchmenyn. Det visade sig bli en stor succé och är någonting hon kört vidare på varje tisdag sedan dess.

– Det kommer stammisar och det har blivit fler och fler som vågar sig in för att testa. Och det har verkligen blivit en succé, säger hon.

För att få till de orientaliska rätterna korrekt enligt recept, tar Jennie sin vän från Eritrea till hjälp i köket.

– Till sommaren byter vi ut salladsbuffén mot tapas och har då även kvällsöppet, säger Jennie Holm.

Smaker från när och fjärran

På Need Coffeeshop Dekor har ägaren Jennie Holm valt att nischa sig på lättare luncher. I menyn finner man allt från chokladrutor till couscous och grillad abourgine.

Varje tisdag, maj ut, serveras det salladsbuffé. I juli byts den ut mot tapas.

Mer läsning

Annons