Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man misstänks för en rad brott

En man i 50-årsåldern stoppades av polis när han kom körandes i en bil på Kornettgatan i Norberg. Mannen blåste positivt i polisens sållningsinstrument.
Men visade sig inte vara det enda brott som mannen nu misstänks för.

Annons

När polisen närmade sig mannen tyckte de nämligen att mannen uppträdde narkotikapåverkad. Polispatrullen beslutade att mannen skulle visiteras. I mannens fickor hittade polisen både en haschpipa och en bit cannabis.

Efter beslut från polisens länskommunikationscentral (LKC) gjorde polismännen en husrannsakan i mannens bil. Då gjordes nästa upptäckt – en mindre mängd av den centralstimulerande drogen amfetamin.

Förhördes på polisstationenMannen tvingades följa med till polisstationen där han utsattes för en kroppsbesiktning. Efter att ha lämnat drogprover och förhörts blev mannen frisläppt.

Men mannen kan räkna med att höra från rättsväsendet igen. Han är fortfarande misstänkt för att ha gjort sig skyldig till ringa narkotikabrott genom innehav och eget bruk. Till det kommer misstankarna om rattfylleri och drograttfylleri – samt grov olovlig körning. Mannen saknade nämligen också körkort.

Mer läsning

Annons