Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Månadens bild: Trött tvååring fick flest röster

Vinnaren av månadens bild för juli är korad. Matilda Flink var ute och plockade jordgubbar tillsammans med sin syster och systerns barn när bilden togs.

Annons
Matilda Flinks bild på systersonen Oscar som vilar i jordgubbslandet efter allt bärplockande är vinnaren i juli månads bildtävling.

Vinnarbilden föreställer en trött tvååring som heter Oscar, och är fotografen Matilda Flinks systerson. De hade varit ute hela dagen och plockat jordgubbar, när Oscar blev trött och lade sig ned i jordgubbslandet.

Grattis Matilda du har vunnit månadens bild!

– Ja, vad roligt! Jag hade till och med glömt bort att jag skickat in bilden, säger Matilda Flink från Norberg.

Matilda berättar att

hon fotograferade mycket för några år sedan, men att det inte alls blir mycket nu för tiden. Men mobilen följer alltid med i fickan.

– Det var så fint med jordgubbarna och allt annat när han såg så trött ut. Jag var bara tvungen att ta ett foto, säger Matilda Flink.

Bortsett från jordgubbsplockandet har inte Matilda Flink varit ledig så mycket i sommar. Hon jobbar på en förskola, så där är det full rulle.

Att Matilda skickade in fotot till månadens bild får ses som en slump. Det var hennes mamma som tipsade henne om tävlingen.

– Jag visste inte att månadens bild fanns på Fagersta-Posten. Men nu har jag sett de andra bidragen och tycker nog min bild passar in med den somriga känslan, säger Matilda.

Oscar, två år, tillsammans med moster Matilda Flink som var fotograf.

Bästa bilden vinner lotter

Ladda upp en bild på fagersta-posten.se/manadensbild. Skriv vad bilden föreställer, var och när den är tagen, namn på personer på bilden och kontaktuppgifter till dig. Bilden ska vara minst 800 kB.

Mer läsning

Annons