Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rekordmånga loggar in för att läsa Plus-artiklarna på Fagersta-Posten

Förra veckan satte FP nytt rekord i antal inloggade Pluskunder.
– Det är jätteroligt att se att våra läsare uppskattar det material vi lägger ut. Det ger oss en vink om att vi gör rätt i våra prioriteringar, säger Cecilia Rindbäck Vangbo, nyhetschef och ställföreträdande utgivare.

Annons
Redaktionen på Fagersta-Posten: Julia Engström, Jessica Andersson, Eric Blomqvist, Rasmus Hammarström, Evelina Utter och Björn Westin. Foto: Fagersta Posten

Erik Sjölander, tillförordnad deskchef, konstaterar att förra veckan var händelserik.

– Vi sände bland annat matchen Avesta BK–Fagersta AIK live och rapporterade om kommunens vilja att skapa 60 lägenheter i höghusen på Norbergsvägen. Två exempel på händelser som det är vår roll som lokaltidning att skildra, säger Erik Sjölander, tillförordnad deskchef.

Enligt nyhetschef Cecilia Rindbäck Vangbo finns det många anledningar till att FP slår ett nytt rekord.

– För det första beror det på att vi på FP har duktiga, självständiga och kompetenta journalister, som har koll på vad som går hem hos vår publik. För det andra har vi under veckan som gått publicerat grymt bra plusmärkt journalistik. Vi har navigerat rätt. Det är så man ska tolka ökningen av antalet läsare som har loggat in på sina Pluskonton och tagit del av vårt material, säger hon.

Annons