Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flis i stora lass – en vinnarbild värdig Skinnskatteberg

Så här ser det ut när biomassa hämtas i skogen. Stolta företagarmamman Anita Jansson Åkerman skickade in och vinner tre triss. Bidra med din bild du också!

Annons

En vanlig dag på jobbet hos Marchus Jansson Biobränsle AB i Skinnskatteberg.

Anita Jansson Åkerman erkänner att det här nog blir första och sista gången hon vinner en fototävling. Bilden har hon nämligen lånat av sin son Marchus Jansson, vars kompis Pontus Blomqvist tog bilden.

– Min son driver en biobränsleföretag i Skinnskatteberg. Han gör som alla företagare nu för tiden, när de jobbar med att hämta flis i ett nytt område tar de en bild och uppdaterar sin facebooksida, säger Anita Jansson Åkerman.

– När jag fick syn på den här bilden tyckte jag att den var så häftig att jag skickade in den till tävlingen.

Anita sköter administration och löner i sonens företag.

– Det som är kul med bilden är också att den visar förarens vardag. I bilen sitter 22-åriga Amanda Larsson från Skinnskatteberg. Min son har börjat anställa tjejer nu.

Nästan alla bilar i firman kör biobränsle till olika värmeverk.

Fotointresse då? Har du något sådant?

– Inte ett dugg ska jag erkänna. Jag är intresserad av andra tekniska prylar, men inte av att ta foton. Så kul, jag ska inte säga något till min son förrän han ser det här i Fagersta-Posten.

Så här ser vinnaren Anita Jansson Åkerman ut.

Skicka in din bild du också! Här hittar du formuläret.

Och här hittar du alla härliga bilder:

Nu har FP:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare –och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera FP:s nya app här.

Mer läsning

Annons