Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon blir ny s-ordförande

Aneth Arvidsson har nominerats till ny ordförande för S-märkta lokalföreningen Arbetarekommunen i Skinnskatteberg. Att tacka ja var givet, berättar hon.

Annons
Aneth Arvidsson kommer i dag tacka ja till uppdraget som ordförande i socialdemokratiska Arbetarekommunen i Skinnskatteberg. Hon vill bjuda in fler till samtal och öppna möten runtom i kommunen för att utveckla föreningen.

– Har man varit sosse hela livet och är uppvuxen i en sådan miljö så känns det ärofyllt att bli nominerad till något sådant här. Det är ett fint uppdrag, säger hon.

Aneth Arvidsson har tidigare suttit som ordförande på flera olika poster, vilket bidragit till hennes beslut att anta uppdraget.

– Jag kommer att säga ja, jag har ju rätt bred erfarenhet. Jag har varit ordförande i kommunfullmäktige i Skinnskatteberg, i barn- och utbildningsnämnden och i olika S-föreningar, bland annat i Riddarhyttan.

Hon tillägger:

– Dessutom har jag tiden eftersom jag slutade jobba i januari 2014.

Ordförandeskapet i Arbetarekommunen handlar mycket om utvecklingsarbete, betonar Aneth Arvidsson.

– Huvuduppgiften handlar om att utveckla partiet i kommunen, för medlemmarna. Kanske att nå ut till fler, skapa kontakter och att försöka få i gång fler S-föreningar.

Faktum är att Aneth Arvidsson, som stått som sekreterare i Arbetarekommunen, även varit informell ordförande det senaste året.

– Tommy Sunvisson har varit vald som ordförande för 2013 och 2014, men har inte kunnat vara på plats. Jag har hållit ihop det, gjort dagordningar och planerat.

Mer läsning

Annons