Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kim fotade från hästryggen: Häftig tvåtimmarstur i kylan

Så här ser Månadens bild ut i Fagersta-Posten. Gör som Kim Jansson, skicka in ditt bidrag och ha chansens att vinna tre triss!

Annons

En kall vintermorgon red vi förbi hedströmmen som bjöd på denna fina vy.

– Jag satt faktiskt kvar på hästryggen när jag tog den här bilden med mobilen. Jag och min kompis Lina lånade hästar från ett ställe där jag var medryttare under ett år och gav oss ut en tidig morgon, säger Kim Jansson.

Det bet rejält i kinderna under turen som tog två timmar.

Den magiska platsen som hamnade på bilden är en fors som ligger nära Nyhammar, vid gränstrakterna Skinnskatteberg, Ludvika/Smedjebacken.

– Hästen som jag red köpte jag senare. Han heter Fylkir och är en islandshäst. När jag lärde känna honom lite bättre upptäckte jag att jag ville ha en häst med lite mer sprutt i, så jag har sålt honom vidare. Nu har jag en häst som heter Admiral från Fors gård.

Numera går ridturerna i närheten av Sotebo där Kim hyr in sin häst.

– Jag tycker det är intressant och roligt med bilder, men jag är inte typen som letar efter motiv. Mobilen har man alltid med sig så när det dyker upp motiv knäpper jag.

Det gjorde Kim Jansson rätt i. Skicka in din bild du också!

Så här ser vinnaren av månadens bild ut. Kim Jansson hade med mobilen på hästryggen. Det lönade sig.

Här ser du månadens bidrag:

Nu har FP:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare –och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera FP:s nyaapp här.

Mer läsning

Annons