Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Systembolaget belönas med pris

Systembolaget i Skinnskatteberg sporras av framgångarna i tävlingen Årets butik.

Annons
Isabell Frisk, Lena Forsberg och Malin Jansson på Systembolaget i Skinnskatteberg är glada över framgången i företagets tävling Årets butik. Skinnskatteberg valdes ut som 3 av 215 systembolag i kategorin mindre butiker.

Systembolaget i Skinnskatteberg tog delat silver i finalen i tävlingskategorin för mindre butiker, där totalt 215 butiker ingår. Utmärkelsen har blivit en positiv kraft för personalen.

– Vi har fått en tändning av detta. Det har gjort vardagsjobbet ännu roligare. Nästa år siktar vi på att vinna, säger butikschefen Lena Forsberg.

– Man ska känna att det är en butik man vill komma tillbaka till. Allt handlar om bemötande, och man måste vara både serviceinriktad och kunnig, säger Malin Jansson, butikspersonal på systemet i Skinnskatteberg.

Deras mål var från början bara att vara med i nomineringen till finalen. Men allt eftersom växte en annan ambition fram.

– Vi ville ta hem allt när vi väl nominerats till final. Men det är roligt att få bekräftelse på att vi är duktiga. Vi är väldigt stolta att ha nått så här långt, säger Lena Forsberg.

Detta är positivt för hela orten, tycker Skinnskattebergsbon Anna Söderling.

– Det är roligt att vi finns med på kartan, säger hon.

Personalen i Skinnskatteberg är lyhörd, tycker kunden Ingemar Jansson.

– Nämner man att en viss ölsort verkar god kan man ge sig på att den står i hyllan sedan, även om man inte beställt den, säger han.

Mer läsning

Annons