Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Systembolaget som kan bli Årets butik

Sex av landets 431 butiker är i final. Systembolaget i Skinnskatteberg kan ta hem priset som Årets butik.

Annons
Lena Forsberg och Isabell Frisk arbetar på Systembolaget i Skinnskatteberg. Butiken är en av de sex nominerade i kategorin Årets butik, en utmärkelse som Systembolaget årligen delar ut.

Skinnskattebergs motstånd i kategorin mindre är Systembolagets butiker i Gränna och Överkalix. I kategorin större finns Hammarby sjöstad i Stockholm, Kungshamn och Haparanda.

– Dessa sex butiker som är i final imponerar verkligen med sina kundmöten, de har nöjda kunder, effektiv ålderskontroll och de arbetar med ständiga förbättringar, säger Elina Yli-Torvi, pressekreterare på Systembolaget i ett pressmeddelande.

 – Det är en ära och någonting vi har arbetat hårt för, säger Lena Forsberg, butikschef på Systembolaget i Skinnskatteberg.

Lena Forsberg har drivit butiken sedan den öppnade 1999 och har tre anställda.

– Det är är det bästa jobb som finns. Vi har så kul tillsammans, både vi i personalen och tillsammans med kunderna, säger hon.

Vinnarna utses lördagen 28 mars i Stockholm.

– Och bara det att få åka iväg och träffa andra inom företaget, äta gott och bo på fint hotell känns jättekul. Det har varit en häftig resa det här och vi är verkligen stolta att vara nominerade, säger Lena Forsberg.

Mer läsning

Annons