Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinstchans för primitiv affärsidé

Sveriges mest primitiva vandrarhem Kolarbyn Eco lodge, är beläget i Skinnskatteberg. Nu är företaget nominerat till Svenska turistföreningens pris Årets upplevelse 2014.

Annons
Andreas Ahlsén, ägare av vandrarhemmet Kolarbyn Eco lodge.

Varje år delar Svenska turistföreningen (STF) ut pris till årets bästa vandrarhem/hotell och fjällstation.

Vandrarhemmet Kolarbyn Eco lodge har vunnit fina priser sedan starten för tio år sedan, bland annat bästa miljövandrarhem 2011. Årets tävling är indelad i nio delutmärkelser, däribland kategorin Årets upplevelse. 

– Att bara bli nominerad är verkligen ett kvitto på att anläggningen har något riktigt bra att erbjuda, skriver Jenny Engström, kommunikationsansvarig på Svenska turistföreningen, i ett pressmeddelande.

Av de drygt 300 hotell- och vandrarhemmen inom STF är Kolarbyn Eco lodge ett av de tre som är nominerade i kategorin Årets upplevelse.

– Det känns verkligen jättekul att vara nominerade igen. Just den här kategorin omfattar en helhetsupplevelse, vilket känns stort. Vi har många nöjda gäster, hela 98 procent. Det som gjort oss omtyckta är nog att många gillar det enkla och att ha naturen inpå, säger Kolarbyn Eco Lodge ägare, Andreas Ahlsén.

Vem eller vilka som kammar hem priserna avgörs den 23 november.

Mer läsning

Annons