Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rickard från Västerås vann tre miljoner kronor i TV

Lördagens Trissgäst i Nyhetsmorgon på TV4 var nyblivna pensionären Rickard Forsgren från Björksta.

Annons
Rickard från Björksta fick Triss i present av sonen – vann tre miljoner kronor i TVFoto: TV4

Väl där var det dags för ett Månadsklöverskrap och Rickard skrapade fram storkovan. Nämligen en vinst på 10 000 kronor i 25 år.

Trisslotten hade han fått av sin son i Fars dag present. Garantivinsten på 1,2 miljoner kronor utökades med råge då han vann 10 000 kronor i månaden, 25 år framöver.

– Nu vet man att jag måste bli 90 år, så man får njuta av hela vinsten, var Rickards första kommentar efter att han vunnit totalt tre miljoner kronor. Han fortsatte med att berätta om känslan i studion.

– Det kändes rejält i hjärtat när programledaren först grattade till en vinst i 25 år framöver. När det sedan var dags att skrapa fram beloppet kändes det lite extra nervöst. Men det var jätteroligt att vara på plats och dessutom bli miljonär.

Det finns redan en plan vad den nyblivna miljonären ska göra med en del av pengarna.

– Det blir en resa till Kanarieöarna med familjen och barnbarnen och sedan ska jag försöka få båten i sjön. Dessutom förändrar ju vinstpengarna pensionen rejält. 10 000 kronor skattefritt varje månad känns otroligt bra.

Trisslotten som tog Rickard till Nyhetsmorgon och vinsten köptes av sonen på ICA Maxi Stormarknad i Västerås.

– Rickard var otroligt glad och inställd på nya vinster i framtiden. Han siktar på att komma tillbaka när han fyllt 90 år, men då nöja sig med en ny Trissvinst på tio år. Då sträcker sig vinsten till han blir 100 år, sedan får det räcka, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, på plats, med ett gott skratt.

Här kan du se Rickard skrapa fram miljonerna i TV 4.

Mer läsning

Annons