Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem eller vilka tycker du ska prisas till Årets matentreprenör?

Inspireras du av någon entreprenör, en organisation eller ett företag som arbetar med lokalproducerad mat? – Då har du fem dagar på dig att nominera just den eller dem till hederspriset "Årets matentreprenör i Västmanland".

Annons

För sjunde året i rad ska den matentreprenör som "på ett framgångsrikt, sunt och ekonomiskt hållbart sätt producerat, tillverkat eller marknadsfört den lokala maten i Västmanland" prisas.

– God lokalt producerad mat är ett viktigt inslag för att göra besök i vårt län till en upplevelse. Den lokaltproducerade maten genererar också arbetstillfällen samtidigt som företagarna lever i en tuff bransch – därför är de väl värda att uppmärksammas, säger Per Anderz Eldenfalk, försäljningschef på Länsförsäkringar Bergslagen, i ett pressmeddelande.

Till och med den 31 oktober kan du nominera den producent, samordnare, marknadsförare, förädlare eller verksamhetsägare som du tycker brinner mest för den lokala maten i länet. Vinnaren kommer att presenteras på Färna Herrgårds julmarknad den 12 november. Priset? 20.000 kronor och titeln " Årets matentreprenör i Västmanland".

VLT:s arkivbild på Cecilia Holmgren, Färna herrgård 2016.

Tidigare vinnare av Årets matentreprenör i Västmanland:

2016: Najib Rezai, Kärrbo prästgård

2015: Fredrik och Susanne Esseen, Stora Ekeby Säteri

2014: Leif Skanevall, Åsby Kött & Vilt/Utvärdhuset Måns Ols

2013: Nibble Gårdsgris

2012: Inga-Lena Eriksson, Färna Herrgård

2011: Lennart Westerdal, Gröna Hagars Kött

Vill du nominera någon? Då är det Per Anderz Eldenfalk eller Maria Hiller du ska mejla eller ringa!

Per Anderz Eldenfalk (försäljningschef, Länsförsäkringar Bergslagen)

Tel: 070-559 44 50

Mejl: [email protected]

Maria Hiller (Kontorschef, LRF Konsult Västerås)

Tel: 021-120204

Mejl: [email protected]

Mer läsning

Annons