Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"VIF är bästa alternativet"

Västanfors IF:s Mattias Wiberg blev inför sommaren pappa för första gången. Länge var det oklart om det skulle bli någon fortsättning i VIF, men till slut valde Wiberg att krita på för en säsong till. Nu, några månader senare, ångrar han inte sitt beslut.

– Det flyter på bra. Jag har haft tur hittills, allt har fungerat bra hemma. Och Västanfors har ställt upp mycket också, säger Wiberg.

Wiberg tränar just nu tre av fyra träningar i veckan med laget. Det fjärde träningstillfället måste han dock utebli ifrån, då han behövs hemma i Västerås.

– Det optimala hade ju så klart varit att spela på ”hemmaplan”. Men Västanfors är det bästa alternativet. Om jag ska spela bandy ska jag tillhöra Västanfors, det är värt resorna.

I vinter får han också möta sitt förra lag Köping i serien.

– Ja, jag har en liten relation till laget, men det är inget jag längtar tillbaka till. Det ska bli roligt att möta dem.