Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vigge" om första tiden i Manchester och att spela med Zlatan igen: "Ingen stress"

Än så länge är han utan speltid i Premier League.
Men Victor Nilsson Lindelöf är inte bekymrad – och snart får han Zlatan Ibrahimovic som lagkamrat på planen igen.
– Väldigt roligt att få chansen att spela med honom, säger han till Sportbladet.

Annons

Nilsson Lindelöf laddar för VM-kvalmöte med Bulgarien på torsdag.

Victor Nilsson Lindelöfs brist på speltid i tävlingssammanhang under inledningen av Manchester Uniteds säsongsinledning är väldokumenterad.

Just nu är "Vigge" i Bulgarien tillsammans med resten av landslaget och förbereder sig inför VM-kvalmatchen mot just Bulgarien, på torsdag i Sofia.

Under en pressträff berättar Nilsson Lindelöf nu om den första tiden i Manchester.

– Jag är inte sån som känner stress, jag har precis kommit dit. Det tar lite tid att komma in i det så klart, säger Nilsson Lindelöf till Sportbladet och fortsätter:

– Det har varit en okej start, det har varit viktigt för mig att komma dit och komma in i det. Den stora skillnaden är allt runtomkring, fokuset på klubben är mycket större.

Några problem med José Mourinho ska det inte finnas utan "Vigge" beskriver sin nye tränare som "rolig att jobba med, väldigt kunnig".

I slutet av förra veckan stod det också klart att Zlatan Ibrahimovic skrivit på ett nytt kontrakt med klubben efter att han tidigare under sommaren släppts på grund av knäskadan han ådrog sig i slutet av förra säsongen.

Exakt när Zlatan är tillbaka i spel är i nuläget oklart, men det pratas om allt från oktober till efter nyår.

Klart är i alla fall att den 23-årige mittbacken från Västerås ser fram emot att få spela med den svenske anfallaren igen.

– Väldigt roligt att få chansen att spela med honom. Men det är roligt för klubben också. Det kommer bli riktigt bra, säger han.

Det står också klart att Nilsson Lindelöf kommer att få chansen från start när Manchester United möter Basel i Champions League 14 september då både Phil Jones och Eric Bailly är avstängda, duon som utgjort Uniteds mittbackspar i de tre första matcherna i Premier League.

Annons