Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktig kamp mot mobbning

Svar till Cecilia Petersson, Ella Mähl, Olivia Larsson och Alvina Rickardsdotter.

När jag först läste er insändare att ”Udda mobbas alltid” blev jag ledsen över att inte mycket har förändrats i värderingar och attityder trots att året är 2013.

Sedan läste jag reportaget i Fagersta Posten där ni förklarar lite mer om varför ni skrev er insändare och hur ni vill jobba kring dessa frågor, då blev jag både stolt och glad över ert arbete.

Det ni gör tjejer är så viktigt för så många ungdomar och för vår framtid. Självklart ska alla få vara den man är, vad spelar det för roll vilken sexuell läggning du har och vem du älskar? Det måste du själv få bestämma, det har ingen annan med att göra.

Här i Fagersta kommun har vi bestämt att vi ska jobba efter värdegrunden, vilket innebär att du har rätt att få vara dig själv och bli respekterad för det oberoende av kön, sexuell läggning, hudfärg eller vilken religion du tillhör och det gäller naturligtvis i skolan också. Därför tycker jag att ni ska ta kontakt och prata med rektorn om ni inte tycker att det följs.

Lycka till med ert viktiga arbete, och här kommer ett litet tips:

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Vänsterpartiet Fagersta

Ankie Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel