Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktiga spelare fattas för Södra

Toppmöte i division 4. Då fattas viktiga spelare för Fagersta Södra.

I dag åker Fagersta Södra till Trollebo IP för ett hett möte med Hallstahammar SK. Hallsta har fortfarande inte förlorat i serien och därför räknar Södras tränare Khoa Mai med en svår match.

– Ja, det är klart. Vi har respekt för alla motståndare. Det blir tufft. De har värvat in några bra spelare, säger Mai.

Södra kan via en seger gå upp på andra plats i tabellen. Men om man å andra sidan förlorar passeras man av just Hallsta.

– Vi går alltid ut med inställningen att försöka vinna matcher. Det spelar ingen roll vilka vi möter eller vilket läge vi är i i tabellen, säger Mai.

Klart är i alla fall att Mai kommer att möblera om i startelvan från den senaste matchen mot Assyriska. Då visades både Sebastian Jansson och Serge Hermann ut, vilket innebär att de nu är avstängda. Jama Hassan är forfarande skadad, Joakim Larsson hämmas av sin hjärtmuskelinflammation och Calle Enarsson är sjuk.

– Det är klart att det är ett avbräck. Men de som hoppar in är inte alls gröna i de här sammanhangen. Jag har full tillit till dem.