Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinnare i Månadens bild: Överjordiskt skön solnedgång över vattnet i Skinnskatteberg

Nettan Pettersson kutade ut ur bilen och fångade den här vackra vyn med mobilen. För det belönas hon med vinsten i Månadens bild september och tre trisslotter.

Annons

–Jag gillar verkligen solnedgångsbilder, gärna vid vatten.

Det berättar Nettan Pettersson. Hon upptäckte hur mycket hon gillar att fota just solnedgångar en gång när hon besökte sin fars gravplats i Söderbärke, och sedan har det fortsatt. Till vardags arbetar Nettan femskift på Seco Tools och bor tillsammans med maken, en dotter och två hundar i Fagersta. Hon har ytterligare två döttrar som är utflugna.

Läs också: Truliga ängeln Lilly blev augustivinnare

Just den här lila-blå-gul-aprikos-rosa skönheten såg hon i Skinnskatteberg en kväll i början av september. Hon och familjen hade varit i shoppat i Västerås och åkt förbi Skinnskatteberg för att hämta en grej inhandlad via Facebook.

Läs också: Ju ovanligare fågel desto bättre tycker Fredrik Findahl

– Jag fick en impuls att jag bara måste stanna och fota, för det var helt magiskt fint. Jag kutade ner till vattenkanten och tog snabbt några foton med mobilen och sen åkte vi vidare hem, berättar Nettan.

Nettan Pettersson. Bild: Privat

För det infallet belönas hon nu med tre trisslotter som skickas hem på posten. Det är flera som har varit med och tävlat – se ett urval nedan.

Tävla du också i Månadens bild!

Annons