Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wiberg utsedd till Årets ledare

Västanfors ledning verkar ha prickat rätt när de värvade Olle Wiberg som assisterande tränare till laget. Under tisdagskvällen fick han nämligen utmärkelsen Årets ledare av Västmanlands bandyförbund.

– Jag är både glad och stolt på samma gång. Det är kul att ha med sig en sådan här grej till Västanfors och jag blir mer taggad än vad jag redan var. Jag hoppas att det kan smitta av sig på spelarna i laget också, säger Olle Wiberg.

Wiberg tränade den gångna säsongen Västerås SK:s J18-lag och gjorde det med bravur. Och trots att laget inte ens nådde kvartsfinal i SM insåg Västmanlands bandyförbund att Wiberg hade gjort ett bra jobb med ungdomarna.

– Jag fick utmärkelsen för mina insatser och som uppmuntran att jag har gjort ett bra jobb. Som ideell ledare lägger man ner ett stort jobb. Och att redan nu, som ung tränare, ta steget till Västanfors är väldigt stort. Det kanske ligger något i det också att jag fick utmärkelsen, säger Wiberg som poängterar att människorna runt omkring honom har betytt mycket:

– Utan min familj, alla ledare och spelare skulle det aldrig fungera.